Лідер ін’єкцій краси
27.10.2021

Як не боятися працювати з нососльозною борозною та отримувати WOW-результат від корекції?

Періорбітальна область у практиці спеціалістів естетичної медицини займає одне з ключових місць та причин цього декілька:

  • Одна з перших піддається віковим змінам;
  • Вимагає високої кваліфікації та досвіду від фахівця – необхідно враховувати особливості анатомо-морфологічної будови, виходи НСП, близькість до розташування важливих артерій та вен;
  • Висока реактивність зони – скупчення тучних клітин, утруднений лімфоток.

Незважаючи на це, можна отримати максимально яскравий результат омолодження під час корекції, використовуючи не лише накопичені знання та практичний досвід, але й якісні, безпечні препарати, а також техніки їхнього введення.

Як вибрати препарат для роботи у періорбітальній зоні? Ключовими параметрами для вибору препаратів є:

  • cклад;
  • реологічні показники: пластичність, текучість, щільність;
  • гідрофільність;
  • безпека;
  • доведена ефективність.

Для безпечної роботи з нососльозною, пальпебральною борознами, корекції поділу повіко-щока препарати повинні мати, в першу чергу, заповнюючу здатність або філінг. Максимально безпечними для такої процедури вважаються препарати з біодеградуючим складом, тобто на основі гіалуронової кислоти.

Слід пам'ятати, що класичні філери на основі ГК мають свої обмеження у застосуванні – ми не можемо взяти препарати середньої щільності та надщільні волюметрики через ризик контурації, порушення лімфовідтоку та створення ефекту Тіндаля, ішемії судинно-нервового пучка.

Працюючи з нестабілізованою ГК – біоревіталізантами, ми можемо максимально покращити якість шкіри, але не вдасться отримати заповнення борозен. Такі препарати не мають філінгових властивостей, не можуть утримати об'єм, а також можуть спровокувати появу набряклості за рахунок гідрофільності ГК.

Виходячи з цього, варіантом вибору будуть препарати, які не є істинними філерами - мають часткову або слабку стабілізацію гіалуронової кислоти, не дають гіпероб'єму при введенні, слабо-або не гідрофільні. Такі властивості мають препарати серії Prostrolanе.

Безпека препаратів Prostrolane підтверджена сертифікацією України та країн ЄС. Крім того, препарати мають доказову базу, проведені клінічні дослідження та спостереження.

  1. Наприклад, незалежні дослідження на лабораторних тваринах із препарату PROSTROLANE NATURAL-B, проведені під керівництвом Олександра Туркевича – кандидата медичних наук, доцента Львівського національного медичного університету, професора дерматології Римського Університету «G.Marconi».

Дослідження проводилися за допомогою методів: гістології, гістохімії шкіри та імуногістохімічного дослідження тканин протягом 6 місяців на лабораторних щурах.

В результаті: достовірно визначено збільшення об’єму колагену, формування мікроциркуляторного русла. Тобто. препарат Prostrolane Natural-B має не тільки філінгові властивості, але й ревіталізуючу дію на навколишні тканини за рахунок пептидної складової.

  1. Наукові дослідження щодо клінічного застосування ревіталізанта з філінговим ефектом Prostrolane Natural-B під керівництвом Інги Волошиної-Андрашко – лікаря-дерматолога, засновника клініки Естімед, були проведені на 20 жінках-добровольцях із застосуванням методів гістології та імуногістохімії.

У ході дослідження вивчали вплив препарату на інфламейджингові процеси. В результаті було доведено, що Prostrolane Natural-B значно знижує вираженість періфолікулярного та періваскулярного запального інфільтратів у дермі, що впливає на загальну картину інфламейджингу.

  1. За допомогою інструментальної діагностики пацієнтів до та після процедур на апараті Visio Face, а також фотодокументування було проведено клінічні спостереження за ефектами препарату Prostrolane Natural-B на 30 добровольцях. Були розроблені максимально ефективні та безпечні техніки корекції.

В рамках обговорення періорбітальної області було показано високі показники з філінгу борозен у всіх вікових групах добровольців.

 

Безпечною та атравматичною технікою є робота канюлею 25G 50 мм, за допомогою якої можна працювати супраперіостально з метою заповнення борозни. Ризик розвитку негативних реакцій, пов'язаних із некоректним запровадженням у проекції виходу НСП мінімальний. Препарат має часткову стабілізацію, що унеможливлює розвиток повної емболії, закупорки судини або її ішемізації.

Препарати включені у технологію FLOSAL EYES, де максимально докладно описані протоколи корекції естетичних недоліків періорбітальної області та техніки корекції.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine