Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна проблема сучасності, пов'язана з гіподинамічним способом життя, незбалансованим харчуванням, з великою кількістю вуглеводів та жирів, високим рівнем стресу та порушенням режиму сну та відпочинку. Тому, боротьба з целюлітом включає низку заходів, спрямованих на нормалізацію жирового обміну, лімфодренаж та активацію метаболічних процесів у тканинах.

Як усунути жирові відкладення без шкоди для організму знають фахівці-дієтологи, косметологи. Для вибору програми зниження маси тіла, зменшення жирових відкладень в області живота, сідниць і стегон необхідно визначити причини розвитку даного стану. Нерідко, швидкий набір ваги може свідчити про збої в роботі організму, ендокринні патології.

Звернувшись до лікаря-косметолога, вдається побудувати комплексну програму, яка включає корекцію жирових відкладень за допомогою масажних і апаратних методів з використанням професійних кремів від целюліту. Високоефективним методом є мезотерапія жирових відкладень, основна дія якої спрямована на активацію процесу ліполізу.

Крім того, набір ваги, надлишкова маса тіла формують утворення локальних жирових відкладень в області обличчя у вигляді другого підборіддя. Методи лікування таких жирових відкладень також включають ін'єкційний ліполіз, апаратний і ручний масаж. Застосування ліполітичних коктейлів допоможе не тільки позбутися целюліту в області стегон і живота, але також забезпечить зменшення обсягу другого підборіддя. Основна перевага мезотерапії ліполітиком у тому, що при зменшенні локальних жирових відкладень вдається підтягнути шкіру, забезпечити їй виражений ліфтинг, не боячись формування вільного клаптя тканини. Розглядаючи роботу з локальними жировими відкладеннями у контексті зрілої, вікової шкіри, коли гіпертрофія поверхневих компартментів супроводжується інволютивними змінами м'яких тканин, можна підключати сучасні формули препаратів. Одним із таких є ревіталізант із ліполітичною дією – Prostrolane Inner-B.

Поєднання матриці на основі ГК та пептидного комплексу різноспрямованої дії дозволяє активувати процес ліполізу з гальмуванням накопичення тригліцеридів в адипоцитах, а також відновити інтенсивність процесу синтезу фібробластів та експресії ними волокон колагену. Таким чином, одночасно працюючи на зменшення небажаних об’ємів та відновлення тонусу, пружності м'яких тканин обличчя. Серед агресивних способів видалення жирових відкладень використовують інвазивні, хірургічні методики, які мають низку ускладнень та побічних реакцій.

Професійні процедури та масажні техніки необхідно поєднувати з регулярними фізичними навантаженнями, правильним харчуванням, дотриманням питного режиму. Відповіді на запитання: як усунути жирові відкладення на животі, як надовго прибрати целюліт на ногах, знають фітнес тренери, консультанти в тренажерних залах, які допоможуть підібрати комплекс вправ і складуть програму з поступовим збільшенням навантажень.

Прибрати целюліт на стегнах і ногах, зробити шкіру гладкою і вирівняти її рельєф здатні водні процедури, плавання та гідромасаж. Доповнити такий комплекс можна використанням професійних засобів із високим вмістом активних компонентів. Антицелюлітні доглядові креми та сироватки у своєму складі містять речовини, які посилюють приплив крові, прискорюючи процес виведення зайвої рідини та продуктів розпаду, стимулюють ліполіз, покращують лімфодренаж та створюють гладкий рельєф на поверхні шкіри. Придбати засоби від целюліту можна у косметолога, професійних магазинах та за допомогою онлайн ресурсів.

Комплексна робота фахівців косметологів у проблемі локальних жирових відкладень у нижній третині обличчя включає широкий спектр салонних процедур і домашнього догляду, спрямованих не тільки на зменшення надлишку підшкірного жиру, але і на зміцнення та ліфтинг шкіри, формування чіткого овалу обличчя.

Перший етап професійної корекції спрямований на

  • зменшення обсягу жирових пакетів;
  • стимуляцію ліполізу в тканинах нижньої третини обличчя.

З таким завданням справляється ліполітичний коктейль Dermaheal LL, до складу якого входить ліполітик фосфотиділхолін (гідрований лецитин) з концентрацією до 5%, а значить активно емульгує жир, роблячи його водорозчинним, але при цьому не чинить негативної дії на тканині, не викликає виражених набряків та синців. У свою чергу L-карнітин у складі препарату виводить із клітин жирні кислоти та гліцерин, які утворюються при розщепленні жирів. Важливим компонентом у складі мезококтейлю є декапептид-4, який взаємодіє з рецепторами інсуліноподібного фактора росту IGF-1, запускаючи процес ліполізу.

Крім того, даний пептид запобігає провисанню шкіри, підтягує та зміцнює її за рахунок стимуляції синтезу колагену.

Оживити шкіру, наситити її вологою та зміцнити каркас допоможе мезотерапевтичний курс препаратом Dermaheal HSR. Пептидний комплекс препарату представлений ацетил декапептидом-3, який ревіталізує всі шари шкіри, стимулює проліферацію фібробластів, посилює синтез колагену, трипептидом міді-1, що зміцнює судинну стінку та відновлює мікроциркуляторне русло в шкірі. Олігопептид-24 та декапептид-4, у складі мезококтейлю, зміцнюють дермальний каркас шкіри, стимулюючи синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти. А трипептид-6 забезпечує оптимальний баланс вологи у шкірі, стимулюючи синтез гіалуронової кислоти. Особливістю даного препарату є гіалуронова кислота, що входить до його складу. Вона не тільки зволожує шкіру, а й посилює роботу пептидного комплексу, внаслідок чого відбувається оновлення та омолодження шкіри.

Закріпити результат мезотерапевтичних процедур та отримати яскраво виражений ефект омолодження, ліфтинг вдається завдяки унікальній процедурі ревіталізації препаратом Aquashine Classic. Потужний ефект біоліфтингу за рахунок відновлення рівня колагену забезпечує ацетил декапетид-3 та олігопептид-24, в результаті шкіра ущільнюється, підтягується її каркас. Профілактику передчасного старіння забезпечить олігопептид-72, який інгібує активність ферменту гіалуронідази, що руйнує наш колаген та гіалуронову кислоту. Розгладжуються видимі зморшки, збільшується синтез власних клітин шкіри. Необхідний антиоксидантний захист шкіри та профілактику фотостаріння має олігопептид-34, який також освітлює тон шкіри, зменшуючи синтез ферменту тирозинази. Гіалуронова кислота та активні додаткові компоненти – вітаміни, мінерали, амінокислоти та коензими створюють оптимальне середовище для активної роботи фібробластів та кератиноцитів, регулюють роботу клітин та забезпечують живлення шкіри.

В результаті покрокового професійного догляду, спрямованого на боротьбу з локальними жировими відкладеннями, вдається сформувати ідеальний овал обличчя з чітким контуром, пружною та підтягнутою шкірою.

З метою закріплення ефекту професійного догляду в умовах косметологічного кабінету фахівці рекомендують використовувати щоденний домашній догляд.

Першим етапом домашнього догляду є правильно підібране очищення шкіри, яке впорається з будь-яким видом забруднень, а також зроговілими частинками та надлишком шкірного сала, і при цьому не пересушуватиме шкіру. Dermaheal Foaming Cleanser пінка на основі пептидного комплексу та рослинних екстрактів, ідеально підійде як м'яке очищення будь-якого типу шкіри. Трипептид-6 у складі засобу забезпечує оптимальний баланс вологи в шкірі, за рахунок активної стимуляції синтезу гіалуронової кислоти, а трипептид міді-1 бере участь у процесі ангіогенезу та відновлює мікроциркуляторне русло.

Завершення етапу очищення стане тонізація шкіри високоактивним тоніком Dermaheal Total Care Skin Solution. Багатокомпонентний склад засобу включає пептидний комплекс, що надає омолоджуючу, освітлювальну та антиоксидантну дію, а також додаткові компоненти – гіалуронова кислота і рослинні екстракти, які зволожують і тонізують шкіру. Унікальний олігопептид-24 у складі пептидів тоніка стимулює синтез еластину та ендогенної гіалуронової кислоти, та бере участь у регуляції процесу апаптозу клітин.

Інтенсивне клітинне омолодження запускає регулярне використання активної сироватки для обличчя, шиї та зони декольте Dermaheal Cosmeceutical Anti-Wrinkle Serum. Відомо, що у проблемі провисання шкіри та формування «другого» підборіддя, важливу роль відіграє зменшення кількості колагену та еластину, ослаблення дермальних перегородок, що утримують підшкірно-жирову клітковину. Тому біоміметичні пептиди – олігопептид-24, олігопептид-20, ацетил декапептид-3 та пальмітоїл пентапептид-3, у складі сироватки активно стимулюють синтез колагену, еластину, зміцнюють каркас дерми. Ацетил гексапептид-8 розслаблює м'язові волокна і розгладжує зморшки. Шкіра помітно підтягується, стає пружною та еластичною.

Не варто забувати про щоденний догляд делікатної області навколо очей. Мімічні зморшки у куточках очей не прикрашають, а лише додають кілька зайвих років. Використання Dermaheal Cosmeceutical Anti-Wrinkle Eye Cream в домашньому догляді сприяє розгладжуванню зморшок, зміцненню тонкої шкіри навколо очей, завдяки ацетилу гексапептиду-8 і олігопептиду-24, що входять до складу. Відновити мікроциркуляторне русло і впоратися з набряклістю в області верхньої та нижньої повіки допоможе трипептид міді-1 та рослинні екстракти, що забезпечують активний дренаж тканин. Легка текстура крему дозволяє йому швидко вбиратися, залишаючи приємне відчуття зволоженості та підтягнутої шкіри.

Завершальний етап догляду – крем, що омолоджує Dermaheal Cosmeceutical Anti-Wrinkle Cream, який забезпечує інтенсивний ліфтинг тканин, вирівнює тон і оздоровлює колір обличчя, активно бореться з ознаками старіння, розгладжуючи зморшки, зволожуючи і живлячи шкіру. Активні компоненти крему – фактори росту: олігопептид-1, олігопептид-2, поліпептид-1 та поліпептид-2 підтягують обвислу шкіру, покращують її тургор та еластичність. Біоміметичний пептид трипептид міді-1 захищає шкіру від фотоушкодження, сприяє активній регенерації тканин, що актуально після професійних травмуючих процедур.

Вигідно підкреслити красу доглянутої шкіри допоможе Dermaheal CC Сream SPF 30 – крем із тональним ефектом та захистом від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Пептидний комплекс у складі крему – олігопептид-72 та олігопептид-58 активно бореться з процесами старіння у шкірі, а олігопептид-34 у синергізмі з олігопептидом-51 вирівнюють та освітлюють тон, забезпечуючи зволоження протягом 24 годин.

Впорається з проблемою втрати тонусу шкіри, зниження її тургору та еластичності можливо, завдяки грамотному поєднанню професійного та щоденного домашнього догляду.

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра