Лідер ін’єкцій краси
25.01.2021

Лікар-косметолог = ювелір? Або покрокова корекція періоральної зони

В уявленні пацієнта, робота в області навколо рота обмежується збільшенням об’єму губ і підняттям куточків. І тільки фахівець може оцінити і запропонувати необхідний протокол корекції, який включає:

  • роботу з контуром і об’ємом губ, асиметрією;
  • кісетні зморшки;
  • куточки губ і корекція зморшок «скорботи»;
  • дрібні зморшки навколо рота і в області підборіддя;
  • носогубні складки.

Тільки комплексний підхід дасть стійкий результат і повноцінну корекцію. Неможливо процедурою аугментації губ вирішити питання омолодження періоральної зони. Ще одним важливим етапом є вибір препарату: біоревіталізант або філер, мезотерапія або інші стимулюючі препарати?

У портфелі компанії Flosal представлений препарат з удосконаленою формулою, яка поєднує в собі властивості філера і ревіталізанта в одному шприці. Це препарат - біфазний філер Revofil Fine.

По-першу чергу, Revofil Fine - це м'який філер, який дозволяє проводити корекцію дрібних зморшок і недоліків, неглибоких заломів, а також армувати ділянки з вираженим дефіцитом об’єму, особливо в області підборіддя. Реологічні властивості препарату забезпечують рівномірний розподіл препарату без контураціі і просвічування.

В основі складу знаходиться гіалуронова кислота, стабілізована BDDE, отримана біфазним методом, що пролонгує термін корекції. Формула гіалуронової кислоти містить в собі дует пептидів, які з'єднані амідними зв'язками. При поступовій деградації філера під дією гіалуронідази, пептиди відщеплюються від матриці ГК і проявляють ревіталізуючу дію в місцях введення препарату.

Олігопептид-50 (G-Glamerin) - стимулює синтез власної ГК на 45% і колагену на 81%, тим самим поповнюючи власний дефіцит дермального матриксу шкіри. Олігопептид-72 (CG-Boostrin) - інгібітор активності ферменту гіалуронідази на 90%. Тандем пептидів забезпечує тривалість збереження корекції, ревіталізацію шкіри і усунення її дряблості.

У виборі методик корекції фахівець може орієнтуватися на досвід і свої переваги - голка або канюля, або поєднуючи техніки для гармонійної корекції.

У техніці голки максимально помітний результат отримуємо при відновленні контуру губ і роботи з кісетними зморшками, неглибокими носогубними складками при роботі з заломами в проекції куточків губ і зморшок «скорботи».

Канюля підходить для делікатного відновлення об’єму підборіддя в проекції куточків губ, що дозволить їх зміцнити і запобігти опущенню. Точкою входу може бути центральна зона підборіддя або з боку нижньої щелепи із заходом на латеральну частину підборіддя під нижньою губою. Також можна пропрацювати губопідборідну зморшку або вже сформований залом.

З метою аугментації губ препарат найбільш показовий в роботі зі зрілими губами. Фармакодинаміка препарату дозволяє не тільки відновити делікатний об’єм, але і ревіталізувати шкіру губ, розгладити зморшки.

Відносно корекції носогубних складок, препарат стане альтернативою при наявності неглибоких заломів або зморшок, максимально природньо і натурально заповнюючи порожнечі.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine