Лідер ін’єкцій краси
13.09.2023

Біоревіталізація чи ревіталізація: як обрати? в чому різниця?

Часто до нас звертаються з питаннями, що краще обрати? В чому різниця? Якій процедурі надати перевагу ?  Розбираймося в термінах. Ці методики дійсно схожі, мають умовний розподіл, але існують відмінності.

Біоревіталізація - одна з найпопулярніших базових  процедур. Це введення, шляхом мікроін’єкцій в поверхневі шари шкіри нестабілізованої ГК. Зволоження та омолодження шкіри досягаються монокомпонентними препаратами на основі нестабілізованої гіалуронової кислоти, яка має стимулюючий вплив на фібробласти через рецептори CD-44.

Вчені довели, що процеси міграції і ділення фібробластів запускаються при наявності певних умовнестабілізованої ГК в’язко-еластичної консистенції, молекулярною масою від 500 тис - 1 млн Да і концентрацією 0,7-15 мг/мл.

Підшкірне введення мінімальних доз препарату під час процедури не просто працює в якості замісної терапії, а активує вироблення власної ГК, а стимулювання роботи фібробластів, відновлює рівень колагену та еластину. Завдяки чому відбувається видиме покращення стану шкіри.

Біоревіталізація відповідає за зволоження шкіри, адже ГК у складі препаратів акумулює вологу та запускає біо-процеси у поверхневих шарах дерми.

Це найефективніша процедура у боротьбі з ранніми ознаками старіння, глибоко зволожує, надає тонусу шкірі, вирівнює колір і рельєф. Ефективно захищає шкіру від впливу активного сонця і температурних перепадів, та негативного впливу вільних радикалів. Всесезонна процедура, яка відмінно підходить як для літнього періоду, так і для холодної пори року з різкими перепадами температур.

Метод біоревіталізації має звужений список показань. Основними показаннями до процедури біоревіталізації є:
- дрібні мімічні зморшки
- зниження тургору і еластичності
- тьмяний колір шкіри
- порушення водного балансу (сухість, лущення)

Також, процедура біоревіталізації показана в якості підготовчого етапу до пілінгів, апаратних методик та пластичних операцій.

Ревіталізація – дослівно перекладається, як «повернення життя». Популярна косметологічна процедура сприяє відновленню втрачених з віком властивостей шкіри. Вона ніби «спиняє» дію часу на шкіру. Ревіталізація допомагає призупинити старіння шкіри на клітинному рівні, зволожує та активує процес самовідновлення міжклітинного матриксу шкіри. Застосовуються полікомпонентні препарати з біологічно активними речовинами – гіалуронова кислота як матриця, стимулюючі речовини – пептиди, амінокислоти, фактори росту та живлячі компоненти – вітаміни, мінерали, тощо. Гіалуронова кислота - найважливіший компонент дерми, потрапляючи в глибокі шари шкіри вона сприяє виробленню власних колагенових волокон, за рахунок чого відбувається ревіталізація. Шкіра стає зволоженою, оновленою та підтягнутою, розгладжуються зморшки.

Методику ревіталізації можна поєднувати з популярними косметологічними процедурами- чисткою та пілінгом обличчя, карбокситерапією.

Основні результати ревіталізації шкіри:
- глибоке зволоження шкірного покриву;
- живлення шкіри та розгладження дрібних зморшок;
- підвищення еластичності шкіри та тургору;
- усунення пігментації;
- комплексне лікування рубців та розтяжок.

Ін’єкційна ревіталізація – це класичний метод для більш глибинного відновлення шкіри з різними естетичними недоліками, такими як: зморшки, жирна шкіра та постакне, лущення, гіперпігментація, зниження тонусу та легке заповнення «тіньових» зон.

Отримати комплексний результат ревіталізації можна із лінійкою препаратів Aquashine.

Препарати Aquashine – складаються з вільної високомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу регуляторних пептидів. Об’єм шприца 2,0 мл, що дає змогу якісно пропрацювати всю зону обличчя, або зону шиї та декольте.

Слід зазначити, що:
- на 1-му місці у складі є біоміметичні пептиди, які керують різними процесами у клітинах (ділення, синтез, міграція фібробластів, регуляція меланогенезу, сповільнення апоптозу та ін.) і тільки на
- 2-му нестабілізована ГК 1,5% - 3 млн. Да, яка є утримуючою матрицею й гарантує довгостроковий результат.

По мірі ферментативного розщеплення гіалуронової кислоти, вивільняються регуляторні пептиди. Тому, ревіталізуючий вплив на структури шкіри мають як гіалуронани, так і пептиди. Препарати працюють як соло, так і в парі з апаратними методиками.

Aquashine Classic – ідеальний препарат для роботи з постакне, для терапії рубцевих змін шкіри як в моно, так й у комбінованих протоколах. Препрат вибору для пористої, щільної шкіри, коли потрібен акцент на ліфтинг ефект, підвищення тонусу, звуженн пор та вирівнювання рельєфу.

Aquashine BR – в пріоритеті чутлива шкіра, суха, тонка, атонічна з проявами пігментації. Конкурентна перевага препарату поміж інших з цієї лінійки - можна працювати у періорбітальній області, близько до війчастого краю.

Aquashine PTx – інтенсивна терапія будь-якого з типів шкіри при фото – та хроностарінні. Забезпечує потужний ефект ліфтингу м’яких тканин, відновлює синтез компонентів міжклітинного матриксу, надає депігментуючу дію.

Помітне зменшення вираженості естетичних недоліків вже після першої процедури.

Курсу з 2-4 процедур з інтервалом у 2-4 тижні.

Пік результату настає на 14-21 день після першої процедури.

Препарати мають сертифікацію в Україні й країнах ЄС, та всі необхідні реєстраційні документи.

ЦІКАВІ СТАТТІ

29.05.2024

Одним з надскладних морфортипів старіння....

Ліполіз чи ревіталізація? Нова сходинка у корекції вікових змін деформаційного типу старіння
24.05.2024

Навчаючись різним технікам корекції губ ми забуваємо про важливі складові, від я...

Як створити ідеальні губи? Три правила PERFECT корекції періоральної зони
21.05.2024

Понад 100 м’язів складають черепно-лицьову...

Старіння м’язового каркасу: гіпертонус та атонія. Сучасні методи корекції наслідків
08.05.2024

Втрата волосся має емоційне навантаження на пацієнтів, є причиною посилення соці...

Соціально значима патологія – алопеція: як допомогти пацієнту?
03.05.2024

Періорбітальна зона досить складна за анатомічною будовою та вибаглива у догляді

«Важкі» повіки – косметичний дефект чи хірургічне показання?
25.04.2024

Багато із спеціалістів стало впевненні, що періорбітальна ...

На межі естетичної корекції та пластики: прості рішення недоліків у періорбітальній зоні
18.04.2024

Ін’єкційна косметологія – галузь естетичної корекції...

Безпечні ін’єкції краси: анатомічні юніти обличчя, про які повинен пам’ятати лікар-косметолог
16.04.2024

Вибір наповнювачів у арсенал препаратів, з якими працює лікар-косметолог ...

START-філер для безпечної та легкої корекції
27.02.2024

Вугрова хвороба або акне залишають після себе низку неприємних естетичних дефект...

Рубці постакне - вирок?