Лідер ін’єкцій краси
15.02.2023

Висока культура ін'єкцій краси як філософія FloSal

Висока культура ін'єкцій краси – це філософія та принципи нашої роботи, які вишиковувалися у повноцінну культуру протягом 20 років нашої діяльності. Ми слідуємо цієї філософії на всіх етапах своєї роботи: починаючи від вибору виробників та їх препаратів до привітних кур'єрів, які доставляють Вам препарати до кабінету.

 

Чому ми з упевненістю можемо заявляти про якість, ефективність та безпеку наших продуктів? Тому що  ми керуємося жорсткими принципами при виборі постачальників,  бо ми несемо відповідальність за безпеку продукції. Перш ніж продавати перший шприц вам, ми вивчаємо препарат та проводимо наукові дослідження та клінічні спостереження. І лише після наукового підтвердження безпеки та результативності препарату, ми "виводимо" його у світ.

 

Флагман світових біотехнологій – ревіталізант з філінговим ефектом Prostrolane пройшов саме такий шлях. Тільки в Україні минуло 9 місяців досліджень та спостережень, розробки технологій та методик, оцінки якості та, нарешті, сертифікація — і wow-ревіталізант зайняв свою нішу на ринку б'юті-бізнесу. Партнерство з південнокорейським концерном Caregen та генієм біотехнологій доктором Чангом, а також з південнокорейською компанією Beaumed – запорука безперервного вдосконалення, постійної якості та світових ноу-хау. Чи може якийсь філлершоп гарантувати такий "бекграунд" препаратів? Ні.

 Компанія FloSal  завжди гарантує високу якість препаратів й  приділяє особливу увагу захисту своєї продукції від підробок.  Тому препарати портфелю FloSal мають особливий ЗНАК ЯКОСТІ - голограму Лідер ін'єкцій краси.

 

З голограмою FloSal Ви захищаєте себе та свого від несертифікованих препаратів та можливих наслідків після їх застосування. Наявність знаку якості надає Вам....

  • гарантію від дистриб'ютора на кожен придбаний препарат;
  • гарантію того, що препарати мають сертифікацію в Україні та всі необхідні реєстраційні документи;
  • гарантію оригінальності та ефективності препарату

 

20 років компанія FloSal пропонує  великий спектр навчальних заходів  для підвищення професійного росту українських косметологів. FloSal пропонує різні зручні та доступні формати навчання:

- вебінари, які в 2022 році подивилися 3000+ лікарів-косметологів України;

- Test-drive (офлайн та new! онлайн);

- семінари;

- індивідуальна постановка руки.


Ми завжди прагнемо плідної дискусії, тому дуже цінуємо зворотний зв'язок від своїх клієнтів, з радістю приймаємо їх персональний клінічний досвід та особисті напрацювання.

 

5 тренерів компанії передають професійні знання та особисті практичні напрацювання не лише на семінарах та вебінарах, а й у соціальних мережах.  Закрита група в  Telegram — служба клінічної підтримки  працює 24/7, щоб розбирати складні ситуації з вашої практики та надавати інформаційну та професійну підтримку.

 

Висока культура – це бути соціально-відповідальною компанією. Вже майже рік в нашій країні триває війна, проте ми з тією ж самою жагою, завзяттям та системністю  допомагаємо Збройним Силам України разом з вами! Кожен косметолог, який співпрацює з FoSal, автоматично стає благодійником. Коли ви, наші любі лікарі-косметологи, здійснюєте покупки в компанії FloSal, то в той самий час донатите на ЗСУ.  10% від усього прибутку компанії,  ми адресно перераховуємо нашим військовим, які боронять землю на найгарячіших напрямках.

 

Висока культура ін'єкцій краси від FloSal – це відкритість та чесність бізнесу по відношенню до партнерів та клієнтів. Це запорука задоволених та процвітаючих клієнтів. Це невидима нитка, яка пов'язує всіх співробітників, клієнтів та партнерів компанії FloSal.

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal