Лідер ін’єкцій краси
27.12.2019

Завдання із зірочкою для лікаря-косметолога: як повернути свіжість і молодість погляду?

Періорбітальна область — одна з складних і затребуваних зон в корекції, перетворення якої візуально робить пацієнта молодше. Однак, при виборі методу і протоколу терапії недоліків слід враховувати анатомо-морфологічні особливості будови зони і віддавати перевагу комбінованим технікам.

Поширеними скаргами серед пацієнтів, які звернулися до косметолога є:

Шкіра в періорбітальній зоні представлена ​​тонкою пластинкою, практично позбавленою ПЖК і сальних залоз. Порушення мікроциркуляції і застій лімфи в даній області - першопричини набряклості. У свою чергу, зниження мітотичної активності клітин і зменшення кількості волокон колагену і еластину призводить до атонії шкіри і просвічування кругового м'яза ока.

З чого почати? Нормалізація мікроциркуляції і ущільнення тонкої шкіри, розгладження зморшок. Мезотерапевтичний коктейль Dermaheal Dark Circle - вирішує кілька завдань, завдяки сигнальному механізму дії пептидів. Олігопептид-34 - гальмує активність тирозинази і освітлює пігментні плями, олігопептид-24 і декапептид-4 - стимулюють синтез ГК і колагену, ущільнюючи шкіру повік, зменшуючи кількість і глибину зморшок.

Курс процедур - від 3 до 10, індивідуально оцінюємо клінічну картину, техніка введення мезококтейлю папульна або дермапен.

У разі роботи з грижами 1 і 2 стадії, набряком і дряблістю шкіри повік оптимальним препаратом для корекції стане Dermaheal EyeBag Solution з посиленою пептидного формулою, яка працює в різних напрямках. Трипептид-41 - цілеспрямовано працює з жировою тканиною, активуючи ліполіз і зменшуючи накопичення тригліцеридів. Нонапептид-18 - пригнічує ММП 2 і гальмує старіння шкіри, а олігопептид-61 і олігопептид-73 відновлюють клітинну активність і рівень колагену в дермальном шарі дерми.

В результаті комплексної роботи пептидів вдається не тільки значно зменшити об’єм грижових мішків, а й ущільнити шкіру, усунути прояви дряблості і відкрити погляд. Курс процедур - 5-10 з інтервалом в 10-12 днів, техніка роботи з мезококтейлем болюсна, вглиб жирового пакета.

З метою заповнення глибоких борозен і заломів, підняття куточків брови і розгладження глибоких зморшок потрібна інтенсифікація протоколу корекції за допомогою ревіталізуючих процедур з пролонгованою дією. Ревіталізант з філінговим ефектом Prostrolane Natural-B - в канюльній техніці введення дозволяє без слідів заповнити носослізну та пальпебромалярну борозни. Препарат не провокує появу набряклості, пролонговано працює в тканинах і не має побічних ефектів контурної корекції філерами.

У разі необхідності корекції борозни при наявності стоншеної шкіри нижніх повік і візуалізації «темних кіл» проводимо корекцію за допомогою Prostrolane Blanc-B. Препарат не тільки володіє anti-age і філінговим ефектом, але також має депігментуючу дію за рахунок пептидів, що входять до складу.

Рекомендації домашнього догляду включають в себе призначення однойменних сироваток для потенціювання результатів професійної корекції - Dermaheal Dark Circle Serum та Dermaheal EyeBag Serum, до складу яких входять дублюючі пептиди і рослинний комплекс. Спосіб застосування: по 1-2 краплі наносять на область верхніх та нижніх повік двічі на добу - вранці за 20 хвилин до нанесення макіяжу і перед сном за 2 години.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine