Лідер ін’єкцій краси
21.05.2019

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилюк, впевнена, що "уколи краси" - це ефективна альтернатива пластичній хірургії. В інтерв'ю друкованому виданню "Афіша", Тетяна розкриває секрети своєї приголомшливої краси, відверто розповідає про після ін'єкційний період та необхідні процедури, та запрошує до острівця краси у самому центрі Запоріжжя — салону Kuryliuk Beaty Zone.

Тетяна Курилюк 
лікар-косметолог, терапевт, лікар-косметолог, дерматолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик  

 

Тетяно, розкажіть, як давно ви в сфері косметології? З чого все починалося?

Свою професійну діяльність я розпочала ще в 1992 році. Спочатку це було медичне училище, де я навчилась робити всі види ін’єкцій із «закритими очима». Потім продовжила отримувати знання в медичному університеті за спеціальністю дерматологія. Саме там і виникла ідея присвятити себе косметології. Навчання – це взагалі невід’ємний процес у моєму житті. Я постійно підвищую свій рівень знань, відвідуючи семінари та конгреси. А також викладаю на кафедрі медичного університету: працюю і навчаю студентів. Маю освіту Київської академії з психології, тому до кожного клієнта у мене свій індивідуальний підхід та ставлення – з великою увагою та любов’ю!

Вибір лікаря-косметолога – це складне завдання. У чому переваги саме вашої клініки?

Мій салон Kuryliuk Beauty Zone знаходиться у самому центрі міста, тобто перша перевага – зручне й автономне розташування. По-друге, це абсолютна стерильність. Я приділяю цьому дуже велику увагу. У кабінеті працює апарат BactoSfera, який вбиває 96% усіх грибків і вірусів. І найголовніше – це індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тільки після ретельного огляду стану шкіри я призначаю певні процедури та заходи, спрямовані на вирішення проблеми. Як лікар я завжди індивідуально підбираю лікування. Системний та правильний догляд – це стовідсоткова запорука красивої та доглянутої шкіри. Моя основна мета – задоволений результатом клієнт!

 

Сьогодні великою популярністю користуються ін’єкційні методики.  Ваше ставлення до них. Чи всім потрібні «уколи краси»?

Насамперед я косметолог-ін’єкціоніст, і володію всіма методиками контурної пластики, тому моє ставлення абсолютно позитивне. «Уколи краси» користуються великим попитом завдяки своїй результативності! Ефект ін’єкцій від зморшок помітний одразу. Це альтернатива пластичній хірургії, яка не вимагає реабілітації.

Всі препарати для ін’єкційних методик, на яких я працюю, мають сертифікати якості та дозволені Міністерством охорони здоров’я України. Я співпрацюю з компанією FloSal і можу з упевненістю рекомендувати її продукцію. Насамперед, мій улюблений препарат Aquashine. Це революційний антивіковий біоревіталізант, який має цілу низку переваг: інтенсивний ліфтинг, глибоке відновлення та зволоження шкіри, зменшення пігментації, помітно зменшує глибину зморшок.  А головне – препарат блокує речовини, що руйнують структури шкіри та має пролонговану дію. Познайомитися ближче з високоякісною продукцією FloSal, я запрошую безпосередньо на консультації у нашому салоні.

 

Чи існує якийсь спеціальний догляд за шкірою після процедури ревіталізації?

Одразу після ін’єкційних процедур, я проводжу бактерицидну обробку шкіри та наношу крем із SPF захистом. А для домашнього використання рекомендую Dermaheal CC Сream SPF 30. Засіб має легкий тонуючий ефект, тобто може використовуватися замість тонального крему, а також захищає шкіру від сонячного випромінювання, яке особливо небезпечне після ін'єкційних процедур. Також не варто забувати і про внутрішню біоревіталізацію організму. Капсули для внутрішнього застосування Ialugen Advance від французької компанї Laboratoires Genevrier, завдяки своєму унікальному складу, дають змогу подовжити ефект від процедури ревіталізації і, як бонус, ви отримуєте додаткове зволоження шкіри, зміцнення волосся та нігтів.

 

І останнє питання: які процедури ви робите особисто собі як пацієнт?

Обов’язкова процедура для мене це насамперед Aquashine BR раз на півроку. А однією з останніх процедур, яку мені провели як пацієнту була ревіталізація новим препаратом Prostrolane Natural-B, компанії-дистриб'ютора FloSal. Завдяки філінговому ефекту препарат заповнює дрібні зморшки, зміцнює шкіру, покращує овал обличчя і дарує шкірі природне сяйво. Ще один плюс цього препарату – короткий курс застосування: всього 2 процедури, а результат зберігається до півроку.

Та, звичайно, ніхто не відміняв ботокс! Це один із кращих спосіб боротьби з динамічними зморшками. Проте хочу ще раз, як лікар-косметолог зі стажем понад 15 років, зауважити, що кожен випадок унікальний і вимагає індивідуального підходу. Задоволені результатом клієнти – це найкраща винагорода моєї праці!

 

 

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати