Лідер ін’єкцій краси
20.12.2019

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!

Оксана Цибанова

косметолог, лікар 1-ої категорії

 

Текст: Вікторія Гуркова, Фото: Ксенія Коломієць та Сергій Семенов

 

Косметологія – це більше про естетику або про лікування шкіри?

Це суперечливе питання, якщо про лікування – це однозначно дерматологія, а косметологія – це естетика. Однак естетика неможлива без здоров’я шкіри. Крім того, нині є дуже широкий спектр препаратів, які саме лікують та відновлюють шкіру. Наприклад, ревіталізація. Косметологія застосовує цей термін до процедур для омолодження шкіри за допомогою органопрепаратів або інших засобів регенеративної біомедицини, до складу яких входить гіалуронова кислота та пептиди, які, створюють сприятливі умови для роботи та правильного функціонування головних клітин молодості – фібробластів. А здоровий фібробласт – це молода та пружна шкіра.

 

Які косметологічні процедури користуються попитом саме у вашому кабінеті?

 У своїй практиці я люблю застосовувати комбіновані методики та комплексний підхід. Робота на всіх рівнях: епідерміс (хімічні пілінги), дерма (ревіталізація), підшкірно-жирова клітковина (ліполітики), м’язи (ботулінотерапія), зв’язки (колаген стимулятори). Все це дає чудовий ефект омолодження. У разі правильного підбору схеми лікування, з урахуванням типів старіння, можна досягти чудових та стійких результатів.

 

До Нового року залишилися лічені дні. Яку процедуру порекомендуєте як експрес-підготовку до свята?

Мій фаворит – поєднання ретиноєвого пілінгу з ревіталізантом Prostrolane Natural-B – цей унікальний за своїм складом препарат на території України представляє компанія FloSal. Ретинол надає потужну омолоджуючу дію з комфортним періодом реабілітації. Завдяки ретиноєвому пілінгу вдається уповільнити процеси старіння шкіри, поліпшити її текстуру та рельєф. Разом із тим запатентований пептидний комплекс та унікальна стабілізація гіалуронової кислоти в препараті Prostrolane Natural-B дає змогу досягти WOW-ліфтингу з першої процедури. Що стосується періоду реабілітації після таких процедур, то його взагалі немає! СС-крем на обличчя – та вперед підкорювати нові вершини. Хочу також відзначити, що поєднання цих методик дає змогу навіть працювати у самій делікатній зоні – зоні навколо очей. У разі правильних технік застосування та введення препарату досягається ефект заповнення та вирівнювання носослізної борозни, коригуються тіньові зони, поліпшується структура та щільність шкіри та вимальовуються природно красиві молоді риси обличчя.

 

Чи потрібно змінювати догляд за шкірою залежно від сезону?

Звичайно! Хочу зробити акцент на домашньому догляді.  Це важливо! Правильно підібраний домашній догляд допоможе закріпити та подовжити дію кабінетних косметологічних процедур. «Одягайте» свою шкіру дорого та красиво! У зимовий період це особливо необхідно! Мої фаворити у домашньому догляді – це препарати пептидної косметики. Я віддаю перевагу лінійці Dermaheal Cosmeceutical – це миттєве потужне зволоження, яке прибирає відчуття стягнутості,  це виражений омолоджуючий ефект,  й розгладження дрібних зморщок, а легка текстура цих препаратів дає можливість шкірі дихати, надовго залишаючи відчуття свіжості та абсолютного комфорту. Всі препарати лінійки Dermaheal Cosmeceutical мають сертифікацію та дозволені до застосування МОЗ України.

 

Зробіть beauty-прогноз на 2020 рік. Можливо, у вас є припущення, які процедури будуть топовими у новому році?

 Новий рік – час приємних турбот та передсвяткових покупок. Та, звичайно, всім хочеться виглядати на всі 2020! Технології косметології стрімко йдуть уперед і ми будемо мати справу з косметикою нового покоління та екстрапроцедурами вже в найближчому майбутньому. З причини економії часу стануть популярними експрес-процедури, надання послуг у дорозі, виїзні б’юті-послуги до клієнта. Також, хочу відзначити, що чоловіки – нова зростаюча аудиторія б’юті-індустрії.

Гадаю, що трендами в 2020 році будуть природність, екологічність (зокрема, догляд за шкірою) та комплексні експрес-процедури. Тому яким би процедурам ви не віддавали свою перевагу: естетичним, ін’єкційним або апаратним – зберігайте при цьому свою індивідуальність та неповторність.

 

Оксана Цибанова

Клініка природної медицини

вул. Задніпровська, 5б, 4-й пов., 404 каб.

(066) 870-5453

Insta: @oks_studio_kosmetolog

 

 

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати