Лідер ін’єкцій краси
26.06.2019

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів, ультрасучасні тенденції ін'єкційної косметологіі, комплексний підхід у вирішенні beauty-проблем, а також про must-have цього літа.

Олена Ренгач - лікар-косметолог, дерматолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик.

 

Олено, ви лікар-косметолог з 20-річним досвідом роботи і ваше ім’я вже працює на вас. У чому полягає поняття «професіонал»?

Професіонал – це, звичайно, навчання та досвід. Ці два аспекти взаємопов’язані, і одне випливає з іншого. За час моєї довгої практики було багато перемог, але іноді траплялися і помилки. І тільки на власному досвіді можна вчитися та робити правильні висновки. Але цього висновку я дійшла тільки через свій досвід – раніше здавалося, що ти можеш усе. І найголовніше – стати справжнім професіоналом своєї справи і досягти успіху можна тільки в тому разі, якщо ти справді любиш свою роботу та людей.

 

Є думка, що кожна сучасна жінка мусить раз на місяць відвідувати косметолога.  Що ви думаєте з цього приводу як фахівець?

Я вважаю, що жінка обов’язково мусить відвідувати салони краси і піклуватися як про своє обличчя, так і про тіло!  Це стовідсотково наповнює її енергією! Та, звичайно, у всьому важливий системний підхід. У своїй практиці я спочатку досконало вивчаю анамнез пацієнтів, призначаю консультації суміжних фахівців, таких як ендокринолог, гінеколог та інших за потребою. І вже тільки після цього підбираю індивідуально схему лікування та необхідні процедури.

Лікар-косметолог якоюсь мірою допомагає пацієнтам стати щасливішими і впевненішими в собі. Тому, відповідаючи на запитання, можу з упевненістю сказати: так, систематичні турбота і догляд за собою обов’язкові!

 

Розкажіть про найсвіжіші тренди і тенденції, пов’язані з ін’єкціями. Ви вже застосовуєте їх у своїй практиці?

Насамперед хочу відзначити, що всі препарати, з якими я працюю, вищої якості та підлягають біорозпаду. Наприклад, препарати Prostrolane Blanc-B та Prostrolane Natural-B унікальні за своїм складом: вони допомагають досягти високих результатів та не вимагають реабілітації. Це біоревіталізанти з філінговим ефектом пролонгованої дії, які мають значний ліфтинговий ефект та працюють на покращення якості шкіри.  Рекомендований курс становить дві процедури з інтервалом в два тижні.

Ще один препарат, який хочу відзначити, – це Prostrolane Inner-B – біоревіталізант з пептидним ліполітиком. Переважно слов’янському типу обличчя властивий птозний (деформаційний) тип старіння, а за допомогою цього препарату можна дуже активно виконати корекцію обличчя. Також жінки хочуть виглядати молодо і сучасно та не обмежувати себе закритим одягом. Але з віком на колінах і в зоні над ліктями утворюються жирові відкладення, а цей препарат на сто відсотків вирішує це питання. Робити це я рекомендую в комплексі з процедурою на лімфодренажному апараті Starvac, який позбавляє від непотрібних об’ємів та підтягує шкіру.

 

Випадіння волосся важлива проблема для багатьох. Чи може косметолог допомогти у вирішенні цього питання?

Цією проблемою я займаюся давно і сьогодні вже маю велику кількість особистих напрацювань. Це завжди поєднання стимулюючих та зміцнюючих методик: в цьому разі активно працює плазмоліфтинг (PRP) та всі препарати Hair Coctail. Також я використовую препарати, що блокують випадіння волосся, які містять у собі альфоредуктазу. Обов’язковими пунктами комплексного лікування цієї проблеми є призначення препаратів для внутрішнього застосування, що стимулюють ріст волосся, а також, особливо в літній час, використання шампунів та захисних гелів для волосся із SPF-фактором. Досягти успіху за короткий час у цьому питанні неможливо: відновлення займає декілька місяців та надалі потрібен курс підтримуючих процедур протягом року.

 

Попереду майже дев’яносто днів нещадного сонця. Скажіть, який ваш особистий літній must-have?

По-перше, це використання якісної сонцезахисної косметики, але для кожного вона може бути підібрана індивідуально за типом шкіри. По-друге, це процедури біоревіталізації, які працюють на зволоження та запобігають прихованій пігментації. Також я рекомендую робити інзимні пілінги та пілінги з вітаміном С. А обов’язковий must have в моїй сумочці – це термальна вода та зволожуюча сироватка: без них влітку не обійтись!

 

 

Кабінет Олени Ренгач

вул. Незалежної України, 80

 (096) 845-8226

 Вікторія Гуркова

 Insta: victoriagurkova

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати