Лідер ін’єкцій краси
06.08.2019

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог, дієтолог, засновниця власної Студії Graal впевнена, що всі beauty-проблеми можна вирішити за допомогою вдало підібраного лікування та корекції способу життя. А за тривалий час роботи лікарем-косметологом, Алла виділила низку процедур, які дають пацієнтові не тільки видимий результат та естетичний ефект, а й справляють оздоровчу дію на організм у цілому.

Алла Ісаєва,

лікар-косметолог, дерматолог, дієтолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик

 

Алло, наші читачі знайомі з вами давно, з часів популярного проекту на телебаченні, в якому ви були експертом. Але сьогодні нам цікаво дізнатися про вашу студію косметології Graal. У чому її особливість?

Свій професійний шлях я розпочала у 2005 році після закінчення вищого медичного закладу та протягом усього часу вдосконалюю свої знання та освоюю технології ін’єкційної, апаратної та доглядової косметології. Зараз я працюю в своєму приватному медичному закладі: в Студії Алли Ісаєвої Graal. За цей тривалий період я виділила низку процедур, які дають пацієнтові видимий результат та мають не тільки естетичний ефект, а й справляють оздоровчу дію на організм у цілому. Крім того, я практикую як лікар-дієтолог – закінчила кафедру дієтології на базі інституту удосконалення лікарів. Я прийшла до цього з чітким розумінням, що проблеми, які виникають у людей зі шкірою, безпосередньо пов’язані з їхнім способом життя та харчуванням. Особливо це стосується вугрових висипань, куперозу та навіть передчасного старіння. Всі ці питання можна вирішити за допомогою вдало підібраного лікування та корекції способу життя.

 

Ви торкнулися такої поширеної проблеми, як купероз. Розкажіть, будь ласка, як з цим боротися?

Людина, яка страждає на купероз, як правило, приходить із запитом нівелювати ці прояви. Але важливо розуміти, що купероз – це  зміни, що вже відбулися в організмі, в мікроциркуляторному руслі. Тому повністю позбутися цієї проблеми неможливо, але зменшити і прибрати ці прояви можна, а також профілактувати подальший розвиток захворювання. Всі ці етапи мають різний підхід. Діючий естетичний ефект спостерігається після фото- (IPL) та лазерного лікування. У цьому разі забирається зовнішній прояв: судина склерозується. Ці процедури робляться виключно в осінньо-зимовий період та проходять курсом: 4-6 процедур один раз на місяць. Профілактувати появу куперозу на медичному рівні ми можемо за допомогою ін’єкційних процедур терапії інфламейджінгу. Це поняття в буквальному сенсі означає «запальне старіння», тому лікування допомагає зниженню запалення в тканинах. Препарати, з якими працюю я, це Prostrolane Natural-B та Prostrolane Blanc-B (з освітлюючим ефектом) – офіційний представник в Україні компанія FloSal.  Натепер це, мабуть, єдині препарати, які відновлюють і нормалізують мікроциркуляцію, усувають запалення, профілактують прояв нових судинних сіток та призупиняють процеси старіння. Також у лікуванні куперозу важливо відкоригувати образ життя: виключити нікотин, каву, вживання гострої їжі, відвідування саун та нормалізувати венозний відтік за допомогою лімфодренажних масажів.

 

Зараз сезон активного сонця. Які процедури ви рекомендуєте робити, щоб запобігти прояву гіперпігментації? Та як боротися з проблемою, яка вже є?

Для профілактики насамперед я рекомендую користуватися кремами з високим SPF (30-50) фактором навіть в умовах міста. Меланоцит – це така клітина, яка починає активуватися навіть за мінімального перебування на сонці. Якщо проблема є, то без захисту гіперпігментація відразу відбудеться. Боротися з нею можна за допомогою (IPL) фото- лікування: цей метод спрямований на руйнування пігментації. Ще влітку я рекомендую процедури ревіталізації з відбілюючими компонентами, наприклад, препаратом Prostrolane Blanc-B та процедури препаратами Aquashine з гілауроновою кислотою та пептидами, які допомагають не тільки зволожувати шкіру, а й відновлюють клітину та мають репаративні властивості. Хочу відзначити, що приємним бонусом після проведення процедур препаратом Prostrolane є філінговий ефект. Клієнти спостерігають природнє відновлення об’ємів, що надає обличчю більш молодий та відпочилий вигляд.

 

Як ви ставитеся до прохань клієнток «хочу як у подружки» або «зробіть як на фото!»?

Рекомендувати якусь процедуру я можу тільки індивідуально і, напевно, саме тому клієнти залишаються зі мною протягом багатьох років та навіть приїжджають з інших країн. Я завжди чесно кажу, що підходить пацієнтові, а яка процедура для нього марна;  що можна відкоригувати і до якого рівня, а що вже не вийде. Перша консультація завжди займає не менше 40 хвилин: на ній ми обговорюємо всі питання та індивідуальні особливості. Важливо пам’ятати, що кожна людина унікальна і ніколи не потрібно бути схожим на когось іншого! Любіть та вдосконалюйте себе в студії косметології Graal.

 

 

Graal

студія косметології Алли Ісаєвої

вул. Портова, 4а

(098) 299-2622

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати