Лідер ін’єкцій краси
30.01.2018

Історія заслуженого щастя

Косметолог Тетяна Жук  дуже любить рідне місто Луцьк, у прийнятті важливих рішень прислухається до свого внутрішнього голосу та вважає, що бути в балансі може кожна людина, якщо захоче. Пані Тетяна - жінка, чия історія схожа на казку з гарним кінцем. І компанія FloSal у цій казці грає роль доброго провідника, що завжди допомагає герою досягнути заповітної мети.

Пані Тетяно,  як давно Ви у  косметології?

Вже 11 років, у косметологію прийшла з акушерства. Починала у нашому Луцькому пологовому будинку, потім працювала у  міський поліклініці № 2. Я з задоволенням виконувала свою роботу, але, на жаль, в мене почалася дуже сильна алергія, і з клінічною медициною я змушена була попрощатися.

Татьяна ЖукСкладне рішення…

Так, але вибору не було. Близько року я шукала себе – на чому зупинитися, що робити, щоб працювати там, де  мені буде подобатися. Практично випадково одна знайома запитала : «А чому б тобі не піти у косметологію»? Щось у мені відгукнулося, і я вирішила спробувати. Закінчила курси косметологів – спочатку то були найпростіші процедури: чистка обличчя, масаж, про ін’єкції мова не йшла.

У процесі навчання я зрозуміла, що косметологія  - це моє. Але було і те, що не давало спокою: я відчувала, що, відпрацювавши 13 років у медицині, можу  більше. Тож я вирішила вчитися далі, поїхала в Київ, закінчила ще «Школу косметології». Після цього я вже почала робити хімічні пілінги обличчя, стала працювати як косметолог-естетист, орендуючи свій кабінет.

 

Скільки часу пройшло з моменту, коли Ви почали працювати, як косметолог, до Вашого приватного кабінету?

Десь 2, 5 роки. Мені було дуже цікаве те, що я робила. Якось до мене завітав представник компанії  Phitogen та запросив  на виставку-конгрес до Львова. Я поїхала, і мені дуже сподобалося те, що я почула, як представники компанії подавали інформацію по хімічним пілінгам. А ще там прозвучали доповіді  про біоревіталізацію: багато нюансів, які складно дізнатися деінде.

 Була і практична частина, на якої я навчилася колоти біоревіталізацію. У цю найпершу поїздку зародилася й наша косметологічна дружба, ми з колегами почали спілкуватися, обмінюватися досвідом, дізнаватися якісь професійні нюанси. Так що поверталася я вже  спеціалістом іншого рівня – я зрозуміла, що за ін’єкціями майбутнє. Стала робити мезотерапію,  інші процедури, постійно розширюючи коло своїх клієнтів.

А як познайомилися з «FloSaL»?

Татьяна ЖукЗнову ж таки, почалося все з Phitogen, який представляла Олена Бердинська, з якою я була знайома. Потім вона заснувала  FloSal - компанію, яка в своєму продуктовому портфелі об'єднала найбільш інноваційні та безпечні продукти для ін'єкційної косметології за основними методиками: мезотерапії, ревіталізації, ін'єкційно-контурної пластики.

Я обрала FLoSaL, і можу з впевненістю сказати, що не помилилася: чудові препарати, гнучка цінова політика – все мені підійшло і стало значним поштовхом для мого бізнесу.  З самого початку свого існування компанія  веде  дуже активну навчальну роботу з косметологами, постійно знайомить нас з чимось новим. Я, наприклад, дуже зацікавилася трихологією,  різноманітними методиками для волосся.

Тож, Ваше навчання не припиняється?

Ні за що! Треба вчитися все життя. Ось моєму татові 74 роки, а він продовжує вчитися, читає, аналізує усе, працюючи над собою та власним інтелектом. Людина повинна збагачуватися новими знаннями постійно, йти в ногу з сучасністю.

Які Ваші найулюбленіші препарати?

Ой, мені всі подобаються! Але найулюбленіший в мене Idune, також я дуже люблю  Aquashine BTX. Я в своїй практиці часто їх поєдную.  В нас такий  шалений ритм життя, що шкіра втрачає властивість утримувати вологу, знижується іі тонус, з'являються зморшки. Тому я починаю з Idune – препарата, який має високу гігроскопічну силу, заповнює міжклітинний простір, зв'язується з водою і колагеном.

Через 21-28 днів для "біо-омолодження" я пропоную ввести лікувальний склад в середній шар шкіри: амінокислоти, пептиди, коензими, вітаміни, мінеральні речовини. Все це є в Aquashine. Лікувальний склад - це як якісний будівельний матеріал, який послужить довго та на користь. Тож, мої улюблені препарати дають відмінний результат, у якому я впевнена.

Тож, часто у своїй роботі експериментуєте?

Звичайно! Спочатку спеціалісти FloSal нам показують, як і що треба робити, ми вчимося, потім тренуємось, а потім експериментуємо, передаємо свої знання іншим. Це такий ланцюжок, що з часом стає тільки довшим та міцнішим.

Татьяна ЖукЧи Ви колись думали у житті, що у Вас буде свій бізнес?

Розумієте, так склалося, що у 32 роки я розійшлася з чоловіком і залишилася з двома дітьми. Також, як я згадувала, в мене знайшли алергію, і я більше не могла працювати у медицині.  У такі поворотні моменті ти розумієш, що дійшов до тієї критичної точки, де все треба міняти, щоб заробляти, щоб дати раду своєму життю. Багато чого було на важелях, але я відчувала, що в мене все буде добре, що я буду працювати, що я буду заробляти. Існувала якась внутрішня сила, яка штовхала мене уперед. Я дійсно дуже прислухаюся до себе – моє-не моє, чи мені комфортно. І якщо це моє, я починаю інтенсивно працювати, вчитися, розвиватися.

Наприклад, коли я відкрила кабінет, я не чекала, що хтось до мене зайде з вулиці. Я була у своєму рідному місті, тому розповідала про свою роботу  друзям, родичам, їхнім друзям - тобто, інформувала якомога більше людей. До мене почали приходити, і так  я отримувала своїх клієнтів, і з деякими - ми вже довгі роки.

Власна справа – що це для Вас?

Це моя незалежність та комфорт – мій та моїх близьких. І не тільки комфорт побутовий - насамперед, це душевний комфорт. У медицині, хоч яка це благородна справа, ти завжди маєш діло з хворими людьми. І це один вид енергетики. А коли ти працюєш у красивому бізнесі, до тебе заходять усміхнені, задоволені люди, у яких все добре, і яких ти маєш зробити ще гарнішими – це інше сприйняття, інша енергетика. Тут, як  і у медицині, ти допомагаєш,  але по-іншому – уповільнюються процеси старіння, люди стають гарнішими та впевненішими у собі. До мене приходять не тому, що сильно болить, а тому, що хочуть зробити життя ще яскравішим.

І, звичайно ж, власна справа – це матеріальне задоволення також. Цінова політика FloSal дуже щадна, мені зручно з ними працювати, я знаходжу абсолютно все, що мені потрібно для ін’єкцій. Дякуючи їм, я маю гарні результаті, і мої клієнти теж вже знають цю продукцію. Вони бачать, що препарати працюють, і  хочуть саме їх, не бажають переходити на інші. Луцьк – невеличке містечко, і в наших людей статки трохи нижче, ніж, наприклад у Києві або Львові. Але, завдяки грамотному ціновому підходу, вони можуть собі дозволити користуватися косметологічними послугами.

Коли  я використовую препарати FloSal, як то кажуть, можу спокійно спати. Якщо, наприклад, до мене приходять на контурну пластику губ зі своїм препаратом, я відмовляюся колоти. Бо знаю, що у мене є перевірений препарат Dermafill Lips, сертифікований, і я впевнена, що і клієнт отримає той результат, який хоче, і я отримаю результат, який хочу. Тому що дійсно для мене важливі оці два компоненти – щоб людина була задоволена, і щоб я сама була задоволена.

Татьяна ЖукТобто зараз Ви в балансі?

Звичайно. Як кажуть: «Якщо хочеш бути щасливим – будь ним». І також з балансом – якщо хочеш бути у балансі – будь у ньому. Але до всього треба прикласти добру волю, сили та працю.

Чи можна казати, що розвивається компанія FloSal, і разом з нею  розвиваєтеся й Ви?

Абсолютно. Зараз в них стільки цікавих спікерів, я постійно за ними слідкую. А ще ця компанія має таку особливість – показувати речі в іншому світі. І у роботі, і у розвагах. Наприклад, коли я була у Франції сама, то було одна справа, а коли поїхала з FloSal - зовсім інша. У перший раз я була у якійсь метушні, бігала від музею до музею, з площі на площу.

 А з FloSal повністю відчула стиль французького життя - посмакували їхню їжу, вино, прогулялися разом з французами, посиділа у ресторані на березі річки в Бордо. Це був такий гарний, розмірений відпочинок, де нам показували те, що ми б самі нізащо не побачили та не організували для себе.

Так само  було і у Грузії . Я мріяла туди потрапити, і як раз FloSal запропонував. Спочатку здавалося, що  4 дня малувато, але вони були такими насиченими! Олена  Бердинська все зробила, щоб ми увесь час прожили у грузинському колориті, відчули справжню Грузію, спробували її на смак та на дотик. Якось вони вміють все так зробити, що ти чекаєш наступної подорожі, наступної пропозиції, і знаєш, що ти з ними поїдеш, і це буде здійснена мрія.

А куди б хотіли потрапити наступного разу?

Я б хотіла поїхати до Італії, і саме з FloSal. Бо дійсно вони завжди ведуть себе як добрий господар, який любить приймати гостей. І це стосується будь-яких заходів, які організує компанія. Якщо це конгрес, як от я була у Львові, вони поселять тебе у хороший готель, де ти можеш нормально відпочити. Кожному з нас іноді треба побути наодинці, і компанія це розуміє - ми маємо змогу жити у одномісних комфортних номерах.

 А якщо це інша країна, то FloSal  завжди намагається показати  її по-особливому, знаходить такі місця, які не впадають в очі, пригощає їжею, яку у іншому місті не скуштуєш. Наприклад, у Франції, у Гасконі ми їли такі макаруни, що у нас таких не знайдеш – зовсім інший смак. Насолоджувалися  устрицями на Аркашонській фермі, і все це у оточенні гарних людей, в доброму настрої, у всіх очі горять від задоволення. Так, вони дійсно вміють здивувати. Наприклад, ми приїхали на пляж, а там вже готові сири, фрукти, червоне вино, все дуже красиво сервіроване, у найкращих традиціях. І ось ти смакуєш все це, насолоджуючись бокалом вина, їжею і атмосферою, відчуваючи це саме французьке «art de vivre» - «мистецтво жити».

Або у Грузії – тебе спочатку селять у новенький Хілтон з прекрасним видом на Батумі, потім везуть у Аджарські гори, зі справжнім тамадою, а згодом на форелеву ферму. FloSal  вміє створити свято, ніяка туристична компанія такого прекрасного відпочинку не влаштує. І з іншого боку - я маю змогу, завдяки препаратам компанії і своєму заробітку, повезти своїх близьких на відпочинок туди, куди вони хочуть, забезпечити їм також яскраві враження та комфортне життя.

Пані Тетяно, бачимо, смачну їжу Ви цінуєте, а самі любити готувати?

Ой, я зараз живу у квартирі, яка сусідня з моїми батьками, а мама в мене дуже гарно готує. Тож вона нас так пригощає, що мені не залишається чого робити. Але по вихідних я готую багато – зараз в мене син студент, тож йому передаю до Львова. Дуже люблю готувати для гостей - наприклад, голубці, і вони в мене смачно виходять. Люблю салати робити, з різними цікавими соусами, торти пекти, щоб усі були веселі та задоволені.

Ваші діти обидва вчаться у медуніверситеті. Як Ви себе почуваєте у ролі зачинателя медичної династії?

Прекрасно. Моя дочка вчиться на провізора, але дуже ймовірно, що вона піде по моїм стопам і буде косметологом. Спеціалісти FloSal вже її тренували, ставили їй руку на ін’єкції, вчили  робити біоревіталізацію. І син мій, який навчається на стоматолога, також дуже цікавиться цим бізнесом,  просить, щоб співробітники компанії навчили його «щось колоти».

Взагалі, мені дуже подобається уся команда FloSal, я не можу сказати ні про кого жодного поганого слова. Вони дуже світлі, гарні, позитивні. Ось розкажу вам таку історію. Коли ми прилетіли в Бордо, мій багаж затримався і не прибув зі мною. Але я кожен день мала одяг і все, що мені потрібно.  Дівчата з компанії все мені приносили, всім забезпечували. Сумного обличчя в мене не було жодного разу. І на завершальний вечір Яна Заіка була готова віддати мені своє вечірнє вбрання, тільки щоб я почувала себе комфортно. Але моя валіза прийшла у останній день, так що  все закінчилося добре. Мені здається, цей приклад говорить за себе. Ти не залишишся сам на сам з проблемами, тебе завжди підтримають, про тебе подбають. Ось тому мені з цією компанією по дорозі.

Тетяна, виходить, все в житті склалося. А про що ще мрієте?

Мрію будинок побудувати.  Гарний та затишний, щоб дітям хотілося туди приїжджати, друзям. Я хочу вітати тут усіх, кого люблю. Зараз я маю і сім’ю, і коханого чоловіка, і хочу, щоб в нас було своє сімейне гніздо, де усі можуть збиратися. І ми його вже почали будувати – є в нас бесідка, міркуємо про ландшафтний дизайн. Ця мрія обов’язково здійсниться,  для цього тільки треба докласти зусиль та працювати далі – із радістю та натхненням. Я знаю, що все буде добре!

 

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати