Лідер ін’єкцій краси
14.03.2019

Чародійства не існує, існують ефективні препарати

Косметолог з майже десятирічним досвідом роботи та високою професійною майстерністю - Майя Охрименко, розповідає про можливості ін'єкційної косметології, яка здатна творити справжні beauty-дива. Та наголошує, що "уколи краси" - це безпечно, безболісно та максимально ефективно з якісними препаратами FloSal.

Майя Охрименко
Лікар дерматовенеролог, косметолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик

Питання, яке хвилює кожну другу жінку: чи можна зупинити старіння та як може у цьому допомогти ін’єкційна косметологія?

Звісно, медицина та косметологія розвиваються у цьому напрямку дуже швидко. І зараз можна не тільки зупинити процес старіння, а й до якогось моменту повернути час на оберт. До цієї проблеми треба підходити комплексно, але найважливішу роль у її вирішенні відіграють так звані «ін’єкції краси». Процедури омолодження можна вже проводити з 25 років – вважаю цей вік оптимальним у зв’язку з тим, що ми живемо у не найкращому екологічному регіоні. Своїм клієнтам я завжди раджу: у якому віці зовнішньо ви бажаєте залишитися, з того віку й треба починати приймати необхідні ін’єкційні заходи. Поясню тепер чому саме ін’єкції. Це залежить від будови нашої шкіри. Всі засоби, які ми застосовуємо поверхнево, – креми, маски, сироватки тощо, пори шкіри пропускають у глибину тільки невелику їхню частину, а деякі препарати і зовсім не проникають. Для того щоб був помітний та дієвий результат препарату, потрібно дістатися до базального шару шкіри, і тільки там він впливає на її регенерацію, зволоження та структуру. Отже, дістатися до потрібної глибини необхідний препарат може тільки за допомогою голки. Також завдяки ін’єкціям лише за одну процедуру можна досягнути необхідних результатів, наприклад скорегувати ту чи іншу ділянку, знищити не тільки симптоми, а й саму причину погіршення.

Але ж ін’єкція від ін’єкції відрізняється. Не буває чародійства, бувають ефективні препарати. Наприклад, я, як фахівець, бачу дивовижні результати після роботи з препаратом Prostrolane від компанії FloSal. До його складу входять біоміметичні пептиди, такі необхідні та корисні всім клітинам нашої шкіри, та гіалуронова кислота. Після введення цих препаратів результат помітний одразу ще в кабінеті косметолога, інші позитивні зміни ми побачимо через 2 тижні.

У лінійці Prostrolane є різні препарати, які можуть задовольнити всі потреби нашої шкіри та дають відмінний результат: миттєвий ліфтинг, природний філінговий ефект, покращення структури шкіри та її щільності, освітлення та сяяння.

Ще «чарівною пігулкою» я називаю препарат Aquashine. Задоволена його дією та результатами. Я та мої клієнти люблять Prostrolane та Aquashine ще за те, що після процедури відсутні сліди ін’єкцій, а результат після двох процедур зберігається до шести місяців. Ці препарати підходять як жінкам, так і чоловікам будь-якого віку з різними типами старіння шкіри. Весна – найкращий час для beauty-перевтілень!

А що скажете про можливий біль та безпеку процедури – двох головних жахів кожної жінки?

Майя ОхрименкоЯкщо немає протипоказань до знеболювання анестетиком, то больові відчуття не є проблемою. Зараз маємо велику кількість гарних кремів для місцевої анестезії, завдяки яким прокол голкою стає зовсім невідчутним. Також препарати, які я вводжу, повністю безпечні, гіпоалергенні та сертифіковані. Якщо фахівець вміє правильно використовувати такі препарати, то жодних ризиків та ускладнень не може бути.

Самих уколів краси досить для того, щоб шкіра залишалася молодою та гарною?

Досягти найкращого ефекту можна лише при комплексному підході. Лікар-косметолог обов’язково призначає домашній догляд. Я раджу своїм клієнтам косметичні засоби Dermaheal, які у своєму складі мають велику кількість біоміметичних пептидів. Ця нанотехнологічна косметика має молекули, які легко проходять крізь пори шкіри на достатню глибину. Для домашнього догляду краще мати засоби, склад яких схожий на ін’єкційні препарати; клієнт отримує довгостроковий результат омолодження, зволоження та сяяння шкіри, пролонгуючи дію салонних процедур та подовжуючи час між «ін’єкціями краси».

На що обов’язково треба звертати увагу, обираючи косметолога?

Обов’язкова умова: фахівець, який робить ін’єкції, мусить мати диплом лікаря. Знання анатомії та процесів взаємодії препаратів один з одним та шкірою – просто необхідні! Також звертайте увагу на дипломи про підвищення професійного рівня та кваліфікації, гарний фахівець постійно самовдосконалюється та покращує свої навички.

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати